Spring naar de inhoud

Steun ons

OPTIE 1.
Sponsor een zangsessie van Allez, Chantez!

Allez, Chantez! laat mensen zingen, ongeacht hun achtergrond of muzikale bagage. De zangcoaches van Allez, Chantez! zorgen voor zorgeloosheid, zangplezier en verbondenheid. Ken jij een plek waar samenzang de verbondenheid tussen mensen kan versterken? Of wil je dat wij helpen zoeken naar een fijne plek waar jij met jouw budget veel impact wil maken? Laat het ons weten!

Voor budgetten vanaf € 1.500 (excl. btw).

OPTIE 2.
ALS één man achter Madeleine vzw

Madeleine vzw stimuleert sociaal ondernemen in de non profit-sector. Wij onderzoeken hoe je de kracht van een fanbasis kan inzetten om onafhankelijk te zijn van overheden en bedrijven die met de wissel van de wacht ook de prioriteiten verleggen. 

Iedereen moet kunnen zingen en dansen en geraakt worden door wat kunstenaars het allerbeste kunnen: het onzegbare verbeelden en ons verbinden met elkaar. Daarom blijven wij onderzoeken hoe we op een duurzame manier cultuur kunnen aanbieden.

Met jouw bijdrage geef je zuurstof aan onze organisatie. Op dit moment is onze vzw niet structureel gesubsidieerd en zijn onze werkingsmiddelen beperkt tot eigen verworven middelen (85%) en projectsubsidies (15%).

Voor budgetten van € 4.000 (excl. btw).

OPTIE 3.
STEL ZELF IETS VOOR

Wij zijn ruimdenkend. Jij vast ook. Doe gerust een voorstel voor een interessante manier om elkaar te versterken!

Voor je bijdrage kunnen we een factuur voorzien. Een fiscaal attest is niet mogelijk.