Steun ons

OPTIE 1.
Sponsor een zangsessie van Allez, Chantez!

Allez, Chantez! laat mensen zingen, ongeacht hun achtergrond of muzikale bagage. De zangcoaches van Allez, Chantez! zorgen voor zorgeloosheid, zangplezier en verbondenheid. Ken jij een plek waar samenzang de verbondenheid tussen mensen kan versterken? Of wil je dat wij helpen zoeken naar een fijne plek waar jij met jouw budget veel impact wil maken? Laat het ons weten!

Voor budgetten vanaf € 1.250 (excl. btw) per sessie van 50 minuten.

OPTIE 2.
VERVUL EEN WENSVERHAAL met Woensdag Wensdag

Woensdag Wensdag helpt wensen vervullen aan de hand van de verbeelding van kunstenaars. Soms zijn zij de enigen die het ongemak en het leed van onvervulde wensen kunnen verzachten. In een beeld, een verhaal, een lied, een juweel, een ritueel of een bijzondere uitvinding krijgen heel wat emoties een plaats.

Wil jij dit mee waarmaken? Voor iemand die kent? Of iemand onze wensverhalendatabank? Wij helpen graag zoeken naar het wensverhaal dat bij jou past.

Voor budgetten van € 2.750 (excl. btw) per wensverhaal.

OPTIE 3.
ALS één man achter Madeleine vzw

Madeleine vzw stimuleert sociaal ondernemen in de non profit-sector. Omdat we weten hoe belangrijk het is dat je als organisatie rechtop blijft bij de zoveelste ommezwaai omwille van een politieke beslissing, een economisch klimaat en een grimmige taal. Wij willen weten hoe je bijvoorbeeld de kracht van een publiek kan inzetten om onafhankelijk te zijn van overheden en bedrijven die met de wissel van de wacht ook de prioriteiten verleggen. Kan je daar een alternatief naast zetten, en aan welke voorwaarden dat alternatief dan moet voldoen om succesvol te zijn?

En waarom we daarmee inzitten? Omdat we strijden voor het recht op cultuur. Iedereen moet kunnen zingen en dansen en geraakt worden door wat kunstenaars het aller-, aller-, allerbeste kunnen: het onzegbare verbeelden. En opdat hun verbeelding werken kan, staan wij elke dag op met een wervelende goesting om ‘ass te kicken’ en uit te zoeken hoe het anders kan.

Met jouw bijdrage kan je zuurstof geven aan onze organisatie. Op dit moment is onze vzw niet structureel gesubsidieerd en zijn onze werkingsmiddelen beperkt tot eigen verworven middelen (85%) en projectsubsidies (15%).

Voor budgetten van € 5.000 (excl. btw).

 


Wij kunnen jouw bijdrage factureren indien gewenst. Fiscale attesten zijn niet mogelijk.

Onze facturatiegegevens:
Madeleine vzw
Jos Verdegemstraat 58
9040 Gent
BTW BE0721 725 728
BANK BE27 7360 5969 4773 (KREDBEBB)